Skip to content
Divide into 3 installments with SeQura | Up to 20% off. apply directly when adding to cart
Compra ahora y recibe antes de AGOSTO | Hemos bajado el precio hasta agotar existencias. Ver productos

Before and after: A reform without changing the distribution

On the blog we like to show houses that with good interior design ideas can take a 360º turn. This reform has been carried out by the made bcn studio. We have been following them on Instagram for a long time and they do renovations that make the most of basic resources to give an original touch to the home, take a look at their website . The apartment that we are going to show you today had the layout of the house in their favor, which is square and without corridors, so they decided to renovate the materials, installations and decoration. With this they managed to give a new look to the house. As you can see in the plan, the distribution is the same, they have only incorporated the kitchen into the living room, thus creating a cozy and spacious space. From the living room you can access both the bedrooms and the other rooms. The living room is the center of the home. Below you can see the final result and how the floor looked before. If you want to see another renovation of this studio, a few months ago we published another post, about a small 37m2 apartment .

In this renovation you can see one of our Fitxa System TV furniture.

house renovation

home

bedroom

child's bedroom

before reform

reform plan

1 Comment

  • Se pueden comprar los cajones/cajas de almacenaje varios diferentes vertical y horizontal sueltos ?
    Serían alrededor de 10 unidades
    Gracias

    Mar on

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published
Go to top Top