Skip to content
Divide into 3 installments with SeQura | Up to 20% off. apply directly when adding to cart
Compra ahora y recibe antes de AGOSTO | Hemos bajado el precio hasta agotar existencias. Ver productos

Before and after: a renovated 60s apartment in Vigo

This apartment from the 60s has undergone a great change at the hands of the Himera architecture studio. Normally old apartments have a very closed distribution, the great challenge for the studio was to convert it into a spacious, bright and functional space. Everything that was left over had to be eliminated. Reducing the hallway as much as possible and revealing the concrete beams and pillars, reducing the thickness, thus achieving more meters that they added to the living room and one of the bedrooms . On the other hand, in the renovation, the combination of white and wood predominates, providing light and warmth to the apartment. It also has two large sliding glass doors and white lacquered metal profiles that communicate with the office space, the living room and the kitchen, thus giving space and more light to the home. In any case, since a picture is worth a thousand words, we show you the before and after of the renovation with photographs of the old home, which has nothing to do with today. We hope you like it and it inspires you (for a future renovation).

reform

renovation room

lounge

kitchen renovation

kitchen renovation

kitchen renovation

old kitchen

dispatch
dispatch
dispatch
bedroom
bedroom

bathroom renovation

bathroom renovation

More photos of the project on the Estudio Himera blog 

Photography: Javier Bravo

1 Comment

  • ¡Muchas gracias por enseñar nuestro trabajo en vuestro blog! Nos alegramos que os guste :)

    Himera Estudio on

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published
Go to top Top