Skip to content
Divide into 3 installments with SeQura | Up to 20% off. apply directly when adding to cart
Hemos bajado el precio hasta agotar existencias. Ver productos

A spectacular renovated apartment in Vitoria

The purchase of an old second-hand home in the heart of Vitoria-Gasteiz by a young couple was the beginning of this project designed and made a reality by thequefalamaria studio . The owners of this house are two lovers of literature, so a study was planned that would connect with the living room. This is the good thing about doing a comprehensive renovation, that you take into account what you need in the present and also in the future. Thequefalamaria studio always had in mind to create common and open spaces so that coexistence between the couple and, when the time is right, the possible arrival of the little ones can flow. The kitchen was added to this living space, because we already know that the kitchen is one of the rooms in the home where we interact the most while cooking. The black color of the kitchen gives a timeless, sophisticated and unique character to the house. Contrasting with the dusty pink also used in the entrance. In the rest of the house the color white predominates. This way you can highlight the rest of the furniture, such as our Fitxa system TV cabinet . We hope you like it as much as we do. Happy Wednesday!

home

home

home

home

home

home

home

home

home

home

home

0 Comments

There are no comments for this article. Be the first one to leave a message!

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published
Go to top Top